Over Ons

Hoe is het bedrijf ontstaan?

Uitgegroeid van hobby naar een professionele sportwinkel met als doel een goed product op de markt brengen, betaalbaar voor iedereen en zo veel mogelijk de sportscholen ondersteunen, en sponsoren van diverse sporten en daar bedoelen we niet alleen de vechtsporten mee maar ook voetballen en handbal, tennis, golf, zwemsport etc etc. rond uit alle sporten.

Vanaf 1965 is mijn vader zelf een fanatiek bokser en sporter geweest en in de tussentijd is hij de bokssport gaan promoten en sponseren.

Samen met losa speelautomaten uit Rotterdam hebben wij veel evenementen georganiseerd.

Hij was sponser van diverse sportscholen die toen nog niet zo professioneel waren zoals heden en hij sponsende diverse boksers.

Mijn eerst bokslessen kreeg ik in Den Haag bij de sportschool van Kristelijnse in een zij straat van de Beeklaan achter zijn bedrijf zat de zaal gevestigd.

Na jaren gebokst en getraind te hebben ben ik net als mijn vader promotor geworden en heb ik boksers en mensen die de sport taekwondo uitoefenden gesponseerd.

Ik sponsorde onder meer met mijn autobedrijf D.J Cars :  Fred Westgeest, Nordin ben Sallah en Freerk Boomsema (een talent op het gebied van taekwondo en Nederlands Kampioen 1999 en nummer 3 geworden in Australië.)

Over Fred West geest kunnen we vertellen dat hij meerdere titels heeft gewonnen in het zwaargewicht en Wijlen Nordin Ben Sallah was een top talent die in zijn klasse de wedstrijd meestal binnen enkel minuten in de eerst ronden besliste, helaas is hij niet meer onder ons.

Tevens heb ik de ringdames weer als eerste terug gebracht in Nederland, de mooie schaars gekleden dames die met de ronde bordjes telkens de ring in kwamen.

U kunt de foto’s van vroeger van de ringdames en de vechters op onze website terug vinden.

Toen mijn vader begon met de verkoop en sponsoring was er geen internet en ging alles via de sportscholen en verenigingen.

Inmiddels ben ik zelf vader van 5 kinderen (4 zonen en 1 dochter) en opa van 3 lieve leuke kleinkinderen.

Nu heb ik het geluk dat drie zonen sporten en ook de vechtsport hebben gevolgd. Ze volgen hun vader en opa dus op.

De jongste is Muay Thai Kickbokser en hij voetbalt daarnaast ook nog voor conditie, Joe Romijn. Hij is ook degene die eigenaar is van deze site, hij beheerd en regelt ook de verkoop.

De middelste zoon doet zo nu en dan mee met Kooigevechten en de Oudste traint en spart in diverse sportscholen en is hoofd trainer bij een voetbal team in België.

De vechtsport stroomt door onze aderen.

Om die reden wil ik de sport weer een hart onder de riem steken en de toekomstige klanten en oude relaties en sportscholen die ons al langer kennen en nieuwe sportscholen gaan bezoeken en sponseren en onze naam weer op de kaart zetten. Tevens willen we iedereen voorzien van goede producten tegen prijzen die betaalbaar zijn.

Dat is onze insteek met deze nieuwe site en wij gaan en kunnen zoals u ziet alles leveren van ondervloer, boks zakken, bedrukte T-shirts met uw eigen bedrukking tot bekers en winnaars belts.

Door de jaren heen hebben wij connecties over de hele wereld en kunnen wij dus de juiste producten leveren, wij hebben onder meer contacten in Turkije, Thailand, Australië, Canada, België, Duitsland, Polen, Engeland, Schotland, Frankrijk, Portugal, Spanje en nog enkele andere landen.

Het meest van de productie wordt geproduceerd in Nederland.

Wij geven op alles garantie en staan wij 100 procent achter onze producten.

De know how is dus in huis en met een team van experts en een backoffice voor de coördinatie van al onze producten en aanvoer en leveringen hebben wij een geautomatiseerd voorraad systeem.

Rondom wij gaan met de tijd mee!!!!

U kunt via de webshop bestellen en in diverse sport scholen zult u onze producten ook tegen gaan komen, en u kunt daar ook bestellen of afhalen nadat u besteld heeft in de webshop.

Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen in onze webshop of u te zien vechten met onze producten.

Veel sport plezier toe gewenst en tot ziens.

Familie Romijn