Procedure Annuleren

Wij zouden u graag op andere gedachten willen brengen, maar wanneer u de geplaatste bestelling wilt annuleren is dit zonder verplichting of consequentie mogelijk, uitgezonderd speciaal voor u vervaardigde producten of producten gekocht in onze outletstore.

Annuleren voor de aflevering

Wij hopen dat het niet aan ons heeft gelegen anders vernemen wij dit graag, u kunt de annulering telefonisch (085 – 003 03 08) of per E-mail (Info@fightgood.nl) doorgeven.

Annuleren tijdens de aflevering

Wij raden u aan om bij de aflevering van uw bestelling te controleren of het geleverde product overeen komt met het door u bestelde product, let u hierbij op het merk, modelnummer, kleurstelling en op eventuele schade.

Indien het product niet in overeenstemming is met het bestelde kunt u direct met de klantenservice (085 – 003 03 08) contact opnemen en zullen wij u een voorstel voor herlevering doen. Wanneer u hiermee niet akkoord gaat kunt u direct van de koop afzien en kunt u het product aan de bezorgers mee terug geven, in dit geval heeft u geen kosten voor het retourneren.

Wanneer u het bestelde product in ontvangst heeft genomen gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in waarbinnen u het product kunt “bezichtigen” en eventueel terug kunt sturen.

Lees hiervoor onderstaande retourprocedure en producten die uitgesloten zijn van ruilen/terugsturen.

Procedure Retourneren

Voor het retourneren van producten heeft Fightgood.nl de volgende procedure:

 1. Alleen onbeschadigde producten in originele verpakking kunnen geretourneerd worden. Plakt u hierbij geen stickers e.d. op de verpakking!
 2. Voor omruiling van producten voortkomend uit foutieve levering of beschadiging verzoeken wij u rechtstreeks contact met ons op te nemen op tel. 085 – 003 03 08.
 3. Als u het aankoopbedrag retour wenst te ontvangen vergeet dan niet duidelijk uw rekeningnummer te vermelden. Hierbij ook het IBAN nummer nodig.
  Bij het retourneren van producten zal het aankoopbedrag van het product teruggestort worden, maar niet de verzendkosten.
 4. Mail onderstaand retour formulier door naar Info@fightgood.nl.Wij zullen uw retour aanvraag behandelen en u binnen 1 werkdag een reactie geven.
 5. Stuur – na akkoord – het product terug naar bovenstaand adres. Voeg hierbij een afdruk van het ingevulde retour formulier toe.
 6. Indien nodig zullen we – na controle product en verpakking – z.s.m. het geld op uw rekening terugstorten. Bij beschadigde verpakking of apparatuur zal een deel van het bedrag geretourneerd worden zoals opgenomen in onze leveringsvoorwaarden.

Aanvullende informatie

Uitzonderingen 
Op de 14 dagen afkoelingsperiode gelden de volgende uitzonderingen:

 1. Reinigingsmiddel zoals rvs reiniger, ovenreiniger en waterfilters.
 2. Specifiek voor u op maat of op kleur bestelde producten of artikelen
 3. Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

Omruilen voor ander product

Naast het retourneren is het eveneens mogelijk om een product om te ruilen. Bij het omruilen van het product worden eveneens de kosten van bezorging en retour halen in rekening gebracht. Ook bij ruiling geldt het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling in aanmerking.
Mochten wij een product retour ontvangen welke incompleet, beschadigd of niet in de originele verpakking bevindt, dan zal een percentage van het aankoopbedrag bij u rekening worden gebracht.

Kosten
De kosten voor het opsturen of retour halen van een of meerdere producten zijn voor uw eigen rekening.